”ETT INSTÄLLT GIG ÄR…”

av

Citatmaskinen Ulf Lundell sa någon gång på 90-talet den klassiska frasen ”ett inställt gig är också ett gig”. Vad han menade med det råder det delade meningar om. Hursomhelst… även vi har fått ställa in ett gig.

I samråd med bokningsbolaget och artisten tog vi beslutet att ställa in showen med Christoffer Nyqvist i början av april. Anledningen är den usla biljettförsäljningen och att jag inte riktigt har musklerna att vända det i dagsläget och på så kort tid.

Jag har hört att folk tycker mitt sätt att sälja biljetter är otydligt och oklart. Att man tycker det är lite suspekt och skumt. För mig är det lite svårt att förstå men jag är ju partisk. Så… jag tar till mig den kritiken och försöker förtydliga budskap och tillvägagångsätt på ”biljettsidan”.

För att passa på och förtydliga ytterligare så har jag valt att sälja biljetter via Swish pga flera olika saker. Den största delen är för att ni ska komma billigare undan. Detta då man slipper den servicekostnad på ca 30-50 kr som vanligtvis läggs på biljetterna. Den servicen tycker jag ska ingå vilket det i dagsläget gör hos mig. Det är lika självklart för mig som att ledsagare går in gratis med sin ”arbetsgivare/brukare/kompis”. Men… jag kanske får tänka om.

Vad tycker du? Är det ett skumt sätt att sälja biljetter på? Är det krångligt? Vad är det för frågetecken kring det? Hur hade du velat haft det?
Maila gärna mig på biljetter@tresexfem.org. Den bästa och mest givande dialogen belönas med en t-shirt.

Tack & förlåt!
// N.


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *