ÄVEN PÅSKEN STÄLLS IN

av

På grund av bristande intresse och en fruktansvärd olycka ser jag inget annat val än att ställa in även påskens festligheter på Royal Eskilstuna.

Sålda biljetter betalas tillbaka under dagen.

I fredags fick min älskade hund, vän och livskamrat span på en hare när vi var ute och lekte vid Ekängen. Fem minuter senare låg han död på Strängnäsvägen. Mitt liv raserades på en sekund när jag insåg vad som hänt. Jag beskyller mig själv och har i dagsläget svårt att förlåta mig själv. Jag vet att jag inte ska göra det men det går inte att låta bli att tänka tankarna.

Då intresset och biljettförsäljningen varit extremt lågt ser jag inget annat val än att ställa in. Jag har ingen kraft att vända detta. Jag har knappt kraft att komma upp på morgonen.

Istället drar jag mig tillbaka en stund och omgrupperar mig. Efter ett par intressanta möten de senaste veckorna och några avgörande möten kommande veckor känner jag mig ändå hoppfull om framtiden. Det finns mycket pontential i att ta saker vidare. Faller mötena väl ut och jag finner styrkan att fortsätta så ska jag göra just det. Om inte… ja, då vet jag inte vad som händer. Det finns ingen plan b.

Återigen… tack & förlåt!
// N.

OBS! Chauffören på bilden hade inget med olyckan att göra. Han var en hjälte som hjälpte mig. Tack!!!


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *