365 ”handhjärta” PASSAGE

av

Nyss var det jul och snart är det påsk. Betyder det att vi nu ska fasta?
Nej, inte på torsdagar iallafall. Då borde ni komma ner till Passage vinkafé för god mat, dryck och lika gott sällskap.

Jag kommer vara där och representera 365 och allt vad jag har att stå upp och svara för. Ibland väljer jag musik med Albin och Kristina från Klubb Alter. och ibland kanske jag gästas av någon annan. Den som lever får se.

Som om inte det vore nog har jag funnit en ny vän i David Lindström som kommer köra ett kviss under tre av veckorna. Hur kul låter inte det? Mer info om det lär följa längre fram.

Så…

29 februari (från kl 21) – smygstart.
7, 14 och 21 mars – kviss med David.

Allt kommer mynna ut i en stor påskfest på annan plats. Programmet är spikat, men fortfarande väntar jag på att några detaljer ska falla på plats. Sen kommer du garanterat få reda på mer om vad som är på gång.

Tills dess…
Håll höjd!
// N.


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *