VÅR NYA PLATTFORM – Ett delmål.

av

Denna nya plattform är mitt sätt att kommunicera med er följare och vänner. Vänner till kulturklubben, Pappersakuten eller allmänt alla som vill vara med på resan som startar här.

Det kanske är på sin plats att berätta lite mer om mig och 365. Det kommer ske löpande på denna sida och sedan spridas i våra övriga kanaler. Jag har så mycket jag vill göra och mycket att berätta men just nu hinner jag inte. Jag har bränder att släcka. Håll ut!

Dock kan jag meddela att det kommer finnas möjlighet att stötta mig och vårt arbete på olika sätt. Just nu jobbar jag fram det koncept som jag valt att kalla ”VIP-kort”. Det kommer bli en exklusiv grupp vars innehavare på flera sätt kommer dra fördelar av medlemsskapet. Bl.a. kommer det innehålla generösa rabatter på entréer och egenproducerad merch. Vissa grejer kommer t.o.m. vara gratis. Ibland kanske det till och med bara är dessa som blir inbjudna till olika event. Jag vet inte helt och fullt hur det kommer se ut. Jag jobbar på det. Håll koll!!

Utöver ett VIP-kort kommer vi även ge er möjlighet att stötta oss på andra sätt genom olika tävlingar och arrangemang. Inom kort hoppas jag kunna presentera ett riktigt intressant samarbete. Mer om det… snart.
I vilket fall som helst kommer allt jag gör och erbjuder innehålla en stor dos av min hjärta och själ. Hoppas du vill bidra med detsamma. Håll höjd!!!

// N.


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *