ISTÄLLET FÖR MUSIK: FÖRVIRRING

av

De senaste dagarna har jag överösts av åsikter, tankar, frågor och funderingar kring vad 365 är och vad ett vip-kort skulle betyda och vara bra för. Jag älskar engagemanget och nyfikenheten. Era reaktioner tyder på engagemang och att ni någonstans bryr er.

Jag älskar även samtal. Därför tänkte jag bjuda in er till någon form av samtal kring vad jag håller på med och vart jag vill ta allt. Vart jag är på väg helt enkelt.

Så… lördagen den 24 februari kommer det finnas tillfälle att ställa alla frågor och delta i debatten. Allt kommer övergå i en fest med musik och dans.

Men… är inte det samma dag som Melodifestivalen kanske du tänker. Jo, det stämmer bra. Jag vill erbjuda er ett alternativ till den cirkusen. Därför lägger jag det samma dag. Bra eller dåligt!? Ja du, den som lever får se.

Mer information om priser och underhållning kommer inom kort.


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *